Hem realitzat una sèrie d'acivitats pel projecte de La Serra de Tramuntana.Al primer trimestre, vàrem anar a sembrar amb la Tercera Edat de Fornalutx i aquest trimestre hem estam descobrint receptes tradicionals.Un dia,va venir na Maria,la madona de Ca N'Antuna a fer-nos un show cooking de coca dolça.I hem fet dos tallers de cuina,un per aprendre a fer confitura de taronja i un altre de coca de trampó. Per acabar el segon trimestre, hem anat a ensenyar a sembrar fraules a l' hort dels nins de l'Escoleta de Fornalutx.Amb l'arribada de la Pasqua,hem tornat a elaborar productes típics de la Serra com: robiols,panades i crespells, amb la col.laboració una altra vegada, de la Tercera Edat de Fornalutx. Després de prendre bona nota de com fer tots aquests menjars tan bons,hem realitzat el tast de tot el que hem après: coques,confitura etc. a la plaça del poble; fent difusió a partir d'un tríptic, realitzat pels infants, on hi ha les receptes escrites en anglès,castellà i català.
Aquí en teniu les mostres de tot el que hem treballat.
Aquí en teniu les mostres de tot el que hem treballat.
COCA DE FRAULES
CONFITURA DE TARONJA
COCA DE TRAMPÓ

TALLER DE CUINA: COCA DE TRAMPÓ

TALLER DE CUINA: CONFITURA DE TARONJA.