EXPOSICIÓ PROJECTE APS AMB ESCOLES DE SÓLLER



             PROJECTE   APS   SERRA  DE  TRAMUNTANA


Enguany en el nostre projecte APS estudiarem les diferents espècies que podem trobar a la Serra i col.laborarem en qualque entitat que cuida les espècies mitjançant un donatiu a partir del material realitzat pels infants.
Per començar,cada cicle treballarà dues espècies durant tot el curs i anirà a explicar tot el que han après sobre elles a les altres aules.També hem decidit que anirem disfressats d'espècies de la Serra de Tramuntana.
A infantil hem vist diferents peixos que trobam en el nostre hàbitat i hem triat estudiar els conills i els ferrerets.Cada un hem cercat informació i ho hem exposat a nivell d'aula,realitzarem un mural que ens facilitarà poder-ho explicar a les altres aules i un petit projecte sobre les dues espècies.
A primària han realitzat diferents lapbook per estudiar els mamífers de la Serra,les aus i els invertebrats que hi trobam.
Aquí també veureu l'exposició realitzada,  juntament amb totes les escoles de Sóller, de tots els treballs que formen part del projecte APS de la Serra de Tramuntana d'enguany i el nostre racó de l'exposició.També varen recaptar doblers en forma de donatiu,a través dels clauers elaborats pels infants, per donar a Natura Park i ajudar en la protecció d'aquestes espècies.