EDUCACIÓ FÍSICA 9 i 12 DE JUNY

Temporització i tasques a dur a terme:

Es pren com a dia de realització el previst al calendari escolar dels alumnes. Es recomana seguir les sessions d’Educació Física que són els dimarts de 13:00 - 14:00 i el divendres de 13:00 - 14:00, però sempre es pot flexibilitzar en funció de les necessitats familiars.
Enviar la tasca si és possible  al correu aserrano@educaib.eu.

Us vull recordar que si podeu sortir al carrer i fer alguna activitat física a l'exterior millor: patinar, anar en bicim caminar pel bosc, nedar, etc.

9 de Juny

Per fer a casa us proposo aquest joc: “SAMBORI o RAYUELA”

-       Material necessari: cartró o paper aferrat al terra amb nombres marcats i una bolla de calcetins

Per començar podem utilitzar una bolla de calcetins. Us col·locau darrera del primer nombre i heu de llançar la bolla al primer nombre, espai on no podeu trepitjar. Heu de fer el recorregut anant i tornant. Allà on nomes hi ha un requadre heu d’anar a peu coix, i on hi ha dos, posar els dos peus. Si s’aconsegueix el recorregut sense trepitjar cap linea i sense perdre l’equilibri, es continua passant al següent nombre.
Aqui teniu un vídeo per verure com és el funcionament.




12 de Juny
Per fer a casa us proposo aquest joc: GRANOTA

-       Material necessari: caixes de diferents mides o pots amples, papers per posar la puntuació i una bolla de calcetins.

És un concurs de  per veure qui fa més punts, llançant una bolla de calcetins a les diferents caixes o pots. Podeu jugar amb algun membre de la família. Heu d’establir una distància considerable per fer els llançaments