CEIP  FORNALUTX

Sa Rotllana,14
C.P. 07109 FORNALUTX
TELÈFON: 971633723
ceipfornalutx@educaib.eu

Una escola pública unitària de la Serra de Tramuntana, molt familiar i oberta a l'entorn,que té infants dels 3 als 12 anys  (6è de primària).

El nostre horari és de 9 a 14h. Comptam amb servei d'escola matinera i menjador a l'escoleta.

L'Ajuntament ens subvenciona el material escolar i l'APIMA, una part de les sortides.
Som un centre adherit al programa ecoambiental (hort i mercadet solidari), al programa APS de la Serra de Tramuntana , a més de realitzar diferents APS durant l'any i estam dins el Programa de millora contínua.I també,a primària, treballam amb les TAC (tecnologies per a l'aprenentatge i el coneixement) a través d'una plataforma nova amb tablets a les àrees de llengua i matemàtiques, és una manera de treballar alguns continguts/mecanismes necessaris de manera autònoma i que els motiva molt.
També treballam i celebram totes les festes populars i tradicionals de les Illes Balears, i anam tots de colònies a final de curs.


La nostra VISIÓ és: 
Volem fer una versió millorada de la nostra escola, però mantenint la nostra essència; un espai cuidat i respectuós amb el medi ambient, obert i interconnectat amb l'entorn, que avança cap a l'aprenentatge - servei. 
Una escola familiar, amb bon clima de convivència, fomentat, entre d'altres, per pràctiques restauratives i mediació, per afavorir les relacions interpersonals i intrapersonals. Una escola on l'infant és el centre del seu propi aprenentatge, donant-li temps i oportunitats per desenvolupar i potenciar les seves intel·ligències i capacitats a partir d'ambients de treball, projectes, racons, tallers...desenvolupant la seva autonomia. Una escola que reflexiona sobre la pròpia pràctica educativa i cerca recursos per millorar a partir de la innovació, cercant la millora dels resultats acadèmics però sense deixar de banda la motivació de l'alumnat. Una escola on es respiren valors com el respecte, la tolerància i la solidaritat.

La nostra MISSIÓ és: 

La nostra escola hi és per formar persones felices, que sàpiguen desenvolupar-se en qualsevol entorn o situació futura, de manera respectuosa en l'entorn i les persones, que tenguin estratègies personals per fer recerca d'informació, per treballar en equip i individualment, que siguin crítiques i creatives, amb hàbits de treball i valors com esforç, paciència, perseverància, iniciativa,...així com hàbits de vida saludables. 

QUÈ FEIM?
Les nostres sessions combinen:
Treball més manipulatiu i experimental als racons de feina, ambients,projectes, hort escolar, psicomotricitat a l'aire lliure...
Treball més estructurat i mecànic...amb l'ajuda del llibre de text.
Sempre feim feina en grups reduïts i atenció molt individualitzada, agrupant-nos en diferents nivells i amb el suport de material didàctic específic.

Mensualment també feim les següents activitats:
                                                 
NATACIÓ
  NATACIÓ  

  SORTIDES
VIVÈNCIES AMB LES  FAMÍLIES